duminică, 10 octombrie 2010

"Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor"

15 octombrie,a fost declarata in mai multe state importante - "Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor".
Aceasta stire am citit-o pe un forum unde scriem amandoi,eu si Ramona,pe forum-ul organizatiei E.M.M.A.
Citez de pe forum:
>:D<
"Doresc sa va fac o propunere si o invitatie in acelasi timp, la care m-as bucura sa raspundeti afirmativ, fiind o noua ocazie/modalitate de a face un gest frumos in memoria copiilor nostri :x !

Data de 15 Octombrie a fost declarata in mod oficial, in SUA, Canada, Australia si alte tari ale lumii, "Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor". data in care, peste tot in lume, la aceeasi ora, respectiv 19.00 (ora locala din fiecare tara), se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi. O:-) .

Iata un link catre un videoclip care face referire la aceasta data:
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2a11tY ... re=related

Fiind o luna, in general, ploioasa, ar trebui gasite locuri deschise ...si totusi acoperite (gen foisor, terasa, sopron, prispa ;;) ), astfel incat lumanarile sa ramana aprinse, timp de o ora ;) , in care sa va strangeti in grupuri (sau nu!) si sa tineti un scurt moment de reculegere @};-

In cazul in care nu gasiti un astfel de loc, pentru a nu se stinge de la ploaie, ar trebui folosite candele acoperite, ca cele din fotografia de mai jos (albe sau/si rosii)....fotografie pentru care le multumesc furnicutelor Cristina (Iancu) :* si Iza :*

De ce timp de o ora? Pentru ca, daca se vor aprinde lumanari in toata lumea, la ora locala (19.00)a fiecarei tari, se va crea un "val de lumina" (wave of light) , care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore!!!!! Imaginati-va!...doar imaginati-va cum s-ar vedea de sus, acest val :x !!!

Fie ca va adunati intr-un grup, fie ca sunteti 1-2 persoane si gasiti un loc fie intr-un parc, intr-o curte, mai aproape sau mai departe de casa, fie chiar in casa voastra, unde sa aprindeti cat mai multe lumanari, de orice fel, important este sa ne alaturam miilor de oameni din intreaga lume, care vor face acelasi lucru, la aceeasi ora, oriunde s-ar afla (*)

PONT *-:) : Pentru a amplifica efectul, puneti o oglinda (sau mai multe ;) ), in dreptul candelelor/lumanarilor ;;)

Apoi, vreau sa va rog, sa faceti fotografii si sa ni le trimiteti, pentru a face si un filmulet, pe care sa-l postam pe site, pe o pagina dedicata special acelei zile @};- !

Numai vazand cu ochii mintii, sute de lumanari aprinse, creand un "val de lumina", imi simt deja inima inundata de emotie...... :x

Ce spuneti, facem si noi acest simplu dar minunat gest :x ?"

Imagine

Doamne ajuta!
>:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu