miercuri, 16 decembrie 2009

Situatie financiara - 16 decembrie 2009


2 comentarii:

  1. Buna ziua.


    Este impresionanta si sfisietoare suferinta prin care trece micuta dvs. Ii doresc sa se insanatoseasca cit mai repede si atunci cind creste sa nu-si mai aminteasca de durerea prin care a trecut.
    As dori sa dau un sfat, nu stiu daca este cel mai bun sau va va fi util, dar poate ar trebui sa accesati cumva unul din numerele acealea scurte valabile in retele Orange, Vodafone si Cosmote. Sint sigura ca multa lume doreste sa doneze dar este destul de greu si complicat prin cont bancar; este atit de usor sa pui mina pe telefon si sa tastezi un nr.; cred ca banii s-ar stringe mult mai repede.

    Multa sanatate, putere de a indura si speranta neclintita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa transfer macar putin de pe contul meu alertpay. de aceea, daca e posibil, faceti un cont pe alertpay.com, e gratuit si apoi trimiteti-mi adresa de email pe care ati atasat-o contului pe alertpay mie, la:
    adrianamatei@ymail.com

    Pe alertpay puteti conexa contul dvs. din banca sau cardul bancar la contul de pe alertpay si astfel sa transferati banii deja in contul fetitei.

    Va rog mult sa faceti asta, pentru ca nu sunt din Romania, dar asi putea transfera din cind in cind cite o suma, cit de mica nu ar fi.

    RăspundețiȘtergere